logo
fi en
Sitedrive-versiotiedotteet

Sitedrive-päivitys 06/2020 – Tuonti

Author: Anni Hirvonen
Published: 4.6.2020

Aikataulun tuominen Sitedriveen on jo ollut mahdollista Tocomanista (TCM) ja Microsoft Projectista XML-muodossa. Nyt niitä täydentämään saadaan uusia tuontimahdollisuuksia – lue lisää alla!

Tuonti Excelistä

Koska aikatauluja usein edelleen luonnostellaan Microsoft Excelissä, lisäsimme mahdollisuuden luoda Sitedrive-aikataulusi ensiversio helposti tuomalla se Excel-taulukosta. Huomaathan kuitenkin, että tähän taikatemppuun eivät riitä pelkät väritetyt kentät; xlsx-tiedoston täytyy sisältää tarvittavat tiedot nimetyissä sarakkeissa. Aikataulusi ei kuitenkaan tarvitse olla täydellinen. Tuonnin jälkeen voit jatkaa aikataulun työstämistä kuten normaalisti.

Video: Aikataulun tuonti minuutissa (englanninkielinen)

Tuonti Microsoft Project Plan -muodosta

Microsoft Projectin XML-muodon lisäksi voit nyt tuoda myös MPP-tiedostoja Sitedrive-aikatauluksi. Se käy helposti – aloita tuonti kuten minkä tahansa tiedostomuodon kanssa, ja valitse .MPP-tiedostosi.

Sitedrive päivitys 10/2021 – Aikataulukohtainen käyttöoikeuksien hallinta Paljon toivottu aikataulukohtainen käyttäjähallinta on vihdoin julkaistu Sitedrivessa. Voit valita käyttäjä- ja tiimikohtaisesti, ketkä osallistuvat Read more
Sitedrive-päivitys 07/2021 – Seurantavärit Sitedriven aikatauluissa näytettäviä seurantavärejä on muokattu käyttäjiltä saadun palautteen perusteella. Uudet värit ja niiden merkitykset Read more
Sitedrive-päivitys 04/2021 – Monta aikataulua Sitedriven projekti- ja aikataulurakenne mahdollistaa saman rakennushankkeen kaikkien eri aikataulujen hallinnoimisen saman projektin alla. Read more