logo
fi en
Sitedrive-versiotiedotteet

Sitedrive-päivitys 10/2020 – Uusi käyttöliittymä

Author: Anni Hirvonen
Published: 3.11.2020

Sitedriven läpikotaisin uudistettu käyttöliittymä vie aikataulujohtamisen käyttökokemuksen uudelle tasolle. Samalla aikataulujen muokkaaminen ja julkaisu on nyt merkittävästi helpompaa ja yksinkertaisempaa. Lisäksi pellin alla on tapahtunut paljon, mikä mahdollistaa lisää huomattavia uudistuksia myös tulevaisuudessa. Tutustu tarkemmin alla!

Muokkaamisesta tuli helppoa – ei enää useita luonnoksia

Uudessa käyttöliittymässä aikataulun muokkaaminen alkaa yhdellä klikkauksella. Editointitilassa tekemäsi muutokset sulautuvat julkaistuun aikatauluusi, kun saat ne valmiiksi. Yksinkertaista ja nopeaa – enää sinun ei tarvitse luoda ja julkaista useita erillisiä luonnoksia.

Video: Aikataulun muokkaaminen Sitedrivessa (englanninkielinen)

Asetusten ja muiden perustoimintojen uudelleenjärjestelyä

Asetukset jaetaan nyt projekti- ja aikatauluasetuksiin. Projektiasetuksiin pääset ohjauspaneelista, ja voit hallinnoida esimerkiksi käyttäjiä, aikajananäkymiä, ja omia kenttiä koko projektille. Aikatauluasetuksissa sen sijaan säädetään aikataulun paikat ja kalenteriasetukset.

Myös aikataulun yläpuolella olevassa yläpalkissa on tehty joitain muutoksia. Löydät sieltä edelleen kaikki tutut toiminnot, joilla voit suodattaa, massamuokata, ladata ja tulostaa aikataulujasi – niitä on vain hieman ryhmitelty uudelleen, jotta ne löytyisivät entistä intuitiivisemmin.

Käy tutustumassa ja kerro, mitä tykkäät!

Uudet käyttöohjeet

Hyödynnettävissäsi on nyt myös käyttöohjeet sekä uusia pikaohjeita, jotka auttavat alkuun Sitedriven käytössä. Kirjaudu sisään Sitedriveen, avaa helppi (?-kuvake ylälaidassa) ja pääset lataamaan ohjeet!

Sitedrive päivitys 10/2021 – Aikataulukohtainen käyttöoikeuksien hallinta Paljon toivottu aikataulukohtainen käyttäjähallinta on vihdoin julkaistu Sitedrivessa. Voit valita käyttäjä- ja tiimikohtaisesti, ketkä osallistuvat Read more
Sitedrive-päivitys 07/2021 – Seurantavärit Sitedriven aikatauluissa näytettäviä seurantavärejä on muokattu käyttäjiltä saadun palautteen perusteella. Uudet värit ja niiden merkitykset Read more
Sitedrive-päivitys 04/2021 – Monta aikataulua Sitedriven projekti- ja aikataulurakenne mahdollistaa saman rakennushankkeen kaikkien eri aikataulujen hallinnoimisen saman projektin alla. Read more