logo
fi en
Fira Smart - #BuildingMovement rakentajille
Ajankohtaista

Fira lanseeraa Fira Smartin rakentajille

Author: Anni Hirvonen
Published: 11.11.2020

Digitalisaatio, vakiointi, tahtituotanto – Fira-konserni lanseeraa Fira Smart -kokonaisuuden, joka kutsuu kaikki rakennusalan ammattilaiset avoimeen keskusteluun alan ajankohtaisista haasteista ja rakentamaan uutta kehityksen aikakautta kaikille hyödyllisessä yhteistyössä.

Fira Smartin juuret juontavat rakennustyömaillamme tehtyyn pioneerityöhön. Tahtotilanamme on uudistaa koko rakennusala tiedolla johtamisen ja uusien innovaatioiden kautta. Haluamme tehdä rakentamisesta digitaalista, modulaarista ja standardisoitua, ja uskomme, että se mahdollistaa tietoon pohjautuvan päätöksenteon, prosessien saumattomuuden, paremman laadun ja merkittävästi lyhyemmän läpimenoajan.

Kehitämme ja testaamme jatkuvasti uusia toimintatapoja, työkaluja ja alan metodien soveltamista, usein yhteistyössä muiden alan toimijoiden kanssa. Tämän työn parhaat hedelmät tuomme kaikkien rakentajien hyödynnettäviksi, esimerkiksi ohjelmistojen tai palveluiden muodossa. Kehitystyömme fokus on kuitenkin aina rakennusalan eteenpäinviemisessä, rakentamisen kovassa ytimessä.

Mikään yksittäinen muutos tai yritys ei voi yksin luoda rakentamisen tulevaisuutta. Siihen tarvitaan kaikkien alan tahojen muodostamaa verkostoa. Siksi kutsumme kaikki rakentajat mukaan rakentamisen vallankumoukseen. Korjataan rakentaminen – yhdessä.

SEURAA MEITÄ SOSIAALISESSA MEDIASSA

Rakennusalan ammattilaisille suunnatun verkkosivustomme löydät osoitteesta sitedrive.com/fi

Tilaa smartin uutiskirje

Introducing Fira Smart: #BuildingMovement for builders

Lisää videoita YouTube-kanavallamme.

Sitedrive Fira Smart kutsuu kaikki rakennusalan ammattilaiset luomaan alan tulevaisuutta - yhdessä. Fokuksemme on rakennustyömaiden prosessien, työkalujen ja metodologioiden kehitystyössä. Read more
Ota yhteyttä Lähetä viesti tai ota suoraan yhteyttä Fira Smart -tiimiläisiin. Olemme yhteydessä tuotapikaa. Read more
Kehitystyömme Tahtituotanto, standardisointi, digitalisaatio - fokuksemme on rakennustyömaiden prosessien, työkalujen ja metodologioiden kehitystyössä. Read more