logo
fi en
Sitedrive-versiotiedotteet

Sitedrive-päivitys 12/2020 – SSO

Author: Anni Hirvonen
Published: 9.12.2020

Sitedriven kirjautumiseen on mahdollista ottaa käyttöön SSO eli single sign-on kaikille yrityksesi käyttäjille.

SSO tarkoittaa, että Sitedriveen ei enää kirjauduta käsin. Sen sijaan kirjautumiseen riittää pelkkä sähköpostiosoitteen antaminen login-ikkunassa, eikä salasanaa tarvitse antaa erikseen. Järjestelmä tunnistaa sähköpostiosoitteen päätteen käyttäjän ollessa kirjautuneena yrityksen järjestelmään (kuten Intraan ja vastaaviin).

SSO:n käyttöönotto paitsi helpottaa kirjautumista, myös parantaa Sitedriven tietoturvallisuutta. Sen avulla käyttäjäoikeudet pysyvät ajan tasalla, eikä tarpeettomia käyttöoikeuksia jää turhaan voimaan käyttäjän vaikkapa lähdettyä yrityksestäsi. Lisäksi, aiemmin uusien Sitedrive-käyttäjien on tarvinnut erikseen rekisteröityä Sitedriveen, mutta SSO:n kanssa oman yrityksen käyttäjiä voi lisätä suoraan projektille. Samalla uudelle käyttäjälle voi suoraan lisätä Työnjohtaja-roolin.

SSO mobiilisovelluksessa

Myös Sitedriven mobiilisovelluksesta on julkaistu uusi versio, jossa SSO on mukana. Muutos ei edellytä erikseen uloskirjautumista, vaan järjestelmä hoitaa SSO-kirjautumisen itse. Tarkistathan, että käytät uutta Sitedriven mobiiliversiota, ja päivität käyttöösi uuden version, ellei puhelimesi tee sitä automaattisesti.

Sitedrive – tuote Digitaalista aikataulujohtamista työnjohdon, aliurakoitsijoiden ja kaikkien hankkeen osapuolten yhteistyöllä. Visuaalinen, pilvipohjainen selain- ja mobiiliratkaisu. Read more
Sitedrive-päivitys 10/2020 – Uusi käyttöliittymä Uudistunut käyttöliittymä vie aikataulujohtamisen käyttökokemuksen uudelle tasolle. Samalla aikataulujen muokkaaminen ja julkaisu on nyt merkittävästi suoraviivaisempaa. Read more
Ota yhteyttä Lähetä viesti tai ota suoraan yhteyttä Fira Smart -tiimiläisiin. Olemme yhteydessä tuotapikaa. Read more