logo
fi en
Ajankohtaista

Luomassa rakentamisen virtausta – Fira Smart Services Oy on nyt Sitedrive Oy

Author: Sari Leinonen
Published: 31.3.2022

Levitämme rakentamisen digitalisaatiota ja kiihdytämme tuotannon virtausta nyt uudella nimellä, vahvemmilla verkostoilla, mutta yrityksen historiasta kiinni pitäen. Sitedrive Oy tarjoaa asiakkailleen entistäkin laajempia, kokonaisvaltaisia ja liiketoiminnan prosesseihin integroituja ohjelmistoratkaisuja.

Huhtikuun 2022 alussa Sitedrive Oy (aiemmin Fira Smart Services Oy) siirtyy oman brändin alle. Yhtiön omistaa Flow Technologies Oy, joka omistaa yhtiön osakekannan. Flow Technologies -konsernin yhtiöt kehittävät rakentamisen virtausta parantavia ja ympäristöjalanjälkeä pienentäviä ratkaisuja. Sitedrive Oy kehittää ja tarjoaa digitaalisia ratkaisuja ja palveluita, kuten ohjelmistoja, dataa ja sensorointia.

Yhtiön asiakaspohja on kasvanut voimakkaasti ja tavoitteena on tuottaa skaalautuvia ratkaisuja globaaleille markkinoille. Sitedrive Oy:n nimenmuutos ei tuo muutoksia asiakkaille näkyvään operatiiviseen toimintaan.

Lisätietoja saat meiltä tarvittaessa – Ota yhteyttä

lähetä viesti

Olemme yhteydessä tuotapikaa.

Sitedrive Bonavan tahtituotantoa rakentamassa Bonava-konserni, yksi Euroopan johtavista asuntorakennuttajista, allekirjoitti tammikuussa 2022 sopimuksen Sitedrive-aikatauluohjelmiston käyttöönotosta kaikilla työmaillaan, aloittaen Suomesta. Read more
Tahtituotanto Tahtituotanto ei ole mikään uusi asia rakennusalalla - monet ovat siihen syventyneet, moni työmaa sitä soveltaa, ja sen hyödyt tunnistetaan. Mutta miksi se ei ole levinnyt rakennushankkeisiin paljon laajemmin, kuin mitä se todellisuudessa tänä päivänä on? Read more