logo
fi en
Ajankohtaista

Building FlowHow™ – Sitedrive edistämässä rakentamisen virtausta

Author: Kimmo Kärkkäinen
Published: 14.4.2022

Sitedrive tarjoaa rakennusyrityksille skaalautuvan alustan työmaan päivittäisten tehtävien hallintaan reaaliaikaisen tiedon avulla.

Rakennusalalla puhaltavat muutoksen tuulet. Alaa haastavat resurssien saatavuus, laatuongelmat ja jatkuvat viivästykset. Yhteinen nimittäjä näille kriittisille ongelmille on puutteellinen tuotannon tilannekuva ja rakennustietojen hallinta.

Tarjoamme rakennusteollisuudelle markkinatestatun ratkaisun, joka helpottaa viestintää ja koordinointia työmailla. Työmme perustuu Fira Oyn rakentamisen perimään ja yli 60 aikataulusovellusta käyttävän rakennusyrityksen oppeihin. Tavoitteena on parantaa rakentamisen sujuvuutta poistamalla aloittamisen esteitä ja välittää hyödyt Sitedrive-käyttäjille.

Muutos, jota ajamme, on käyttäytymisessä. Haluamme siirtyä tiedon etsimisestä vastausten saamiseen kaikilla liiketoiminnan johtamisen tasoilla. Sitedrive Control Room antaa työmaahenkilöstölle tilannetietoisuuden, jota he tarvitsevat päivittäisen työnsä suunnittelussa ja suorittamisessa, mikä lisää tuottavuutta työmaalla ja yritystasolla. Ratkaisu tarjoaa helpon tavan seurata rakentamisen edistymistä koko projektisalkun osalta rakentamisen olennaisimmista näkökulmista.

Kutsumme ratkaisuamme Sitedrive Construction Execution System (CES) -alustaksi. Sitedrive CES -alustaa voidaan käyttää monenlaisiin vaativiin projektinhallinnan käyttötapauksiin, jotka tukevat rakentamisen peruspilareita (aikataulu, laatu, olosuhteet, toimitusketju, ESG ja talous). CES:ää voidaan käyttää yksinään tai integroituna olemassa oleviin teknologioihin, ja sen mukana tulee käyttöönottopalvelu, joka auttaa asiakkaita saavuttamaan sijoituksensa arvon nopeasti.

Sitedrive CES -alusta on kehitetty tarjoamaan lähes reaaliaikaista tietoa oikeiden päätösten tueksi. Se sopii erinomaisesti tilanteisiin, joissa aikaherkät päätökset voivat vaikuttaa rakentamisen edistymiseen pitkällä aikavälillä. Alusta auttaa johtoa ajamaan muutosta ja vähentämään raportoinnin tarvetta kaikilla liiketoiminnan tasoilla. Sitedrive CES -alusta on kaupallisesti saatavilla käyttöönotettavaksi tänään.

Sitedrive on suomalainen rakennusalan ohjelmistoyritys, joka on vuodesta 2016 lähtien työskennellyt rakentamisen sujuvuuden parantamiseksi ja rakentamisen ESG-vaikutusten datapohjaiseen arviointiin. Tavoitteenamme on poistaa rakentamisen esteitä tuomalla teknologiaa rakentamisen johtamisen tueksi. Kutsumme tätä Building FlowHow™iksi. Sitedrive on osa Flow Technologies Groupia.

Sitedrive Oy

SVP Kimmo Kärkkäinen
Tel: 040 562 2757
email: kimmo.karkkainen@fira.fi

Flow Technologies Oy

CEO Jussi Aho
Tel: 040 8261 146
email: jussi.aho@fira.fi 

Sitedrive Bonavan tahtituotantoa rakentamassa Bonava-konserni, yksi Euroopan johtavista asuntorakennuttajista, allekirjoitti tammikuussa 2022 sopimuksen Sitedrive-aikatauluohjelmiston käyttöönotosta kaikilla työmaillaan, aloittaen Suomesta. Read more
Tahtituotanto ja Sitedrive Tuoreimmalla videollaan Sakari Pesonen perehtyy Sitedriven hyötyihin ja ennen kaikkea tulossa oleviin tahtituotannon ominaisuuksiin. Tahtituotantosovellusta on Read more
Caverion Suomi Oy kehittää tate-johtamista tiedolla Suomen suurin kiinteistötekniikkayhtiö Caverion Suomi Oy lähti kehittämään tilannekuvien hyödyntämistä ja tuotannonohjauksen osaamistaan yhteisessä kehityspilotissa Read more