logo
fi en
Jaettu näkymä aikatauluun
Ajankohtaista

Sitedrive Takt nyt saatavilla – paranna tuotannon läpimenoaikaa radikaalisti

Author: Sari Leinonen
Published: 31.5.2022

Laajaa kansainvälistä kiinnostusta kerännyt tahtiaikataulutuskokonaisuus on nyt yleisesti saatavilla maailmanlaajuisesti. Tahtiaikataulutusominaisuus kehitettiin yhdessä Skanskan kanssa, koska Tahtituotanto on rakennusalalla nopeasti lisääntyvä tuotantotapa ja sen hyödyt tunnistetaan laajalti. Kutsumme ratkaisua Sitedrive Taktiksi ja perinteinen aikataulutus on nimetty Sitedrive Planiksi. Takt ominaisuus aktivoidaan asiakastilikohtaisesti ja se on lisenssoitu. Ota yhteyttä myyntitiimiimme niin kerromme mielellämme lisää!

Tahtituotannon digitalisaatio lyhyesti

Tahtituotanto vähentää hukkatyötä, lyhentää läpimenoaikoja ja parantaa laatua.

Aidosti työmaita auttavia sovelluksia luodaan vain yhteistyössä rakennusalan sisältä siellä missä työ tapahtuu.

Juuri julkaistu tahtituotantosovellus mahdollistaa tehokkaan muutosten hallinnan ja tiedon kulun.

Business Finland myöntänyt 4 miljoonan euron lainarahoituksen Sitedrivelle Sitedrive on saanut 4 miljoonan euron lainarahoituksen Business Finlandilta 8 miljoonan euron hankkeelleen. Rahoitus käytetään Read more
Building FlowHow™ – Sitedrive edistämässä rakentamisen virtausta Sitedrive tarjoaa rakennusyrityksille skaalautuvan alustan työmaan päivittäisten tehtävien hallintaan reaaliaikaisen tiedon avulla. Rakennusalalla puhaltavat muutoksen Read more
Luomassa rakentamisen virtausta – Fira Smart Services Oy on nyt Sitedrive Oy Levitämme rakentamisen digitalisaatiota ja kiihdytämme tuotannon virtausta nyt uudella nimellä, vahvemmilla verkostoilla, mutta yrityksen historiasta Read more