logo
fi en
Jaettu näkymä aikatauluun
Ajankohtaista

Sitedrive Takt nyt saatavilla – paranna tuotannon läpimenoaikaa radikaalisti

Kirjoittaja: Sari Leinonen
Julkaistu: 31.5.2022

Laajaa kansainvälistä kiinnostusta kerännyt tahtiaikataulutuskokonaisuus on nyt yleisesti saatavilla maailmanlaajuisesti. Tahtiaikataulutusominaisuus kehitettiin yhdessä Skanskan kanssa, koska Tahtituotanto on rakennusalalla nopeasti lisääntyvä tuotantotapa ja sen hyödyt tunnistetaan laajalti. Kutsumme ratkaisua Sitedrive Taktiksi ja perinteinen aikataulutus on nimetty Sitedrive Planiksi. Takt ominaisuus aktivoidaan asiakastilikohtaisesti ja se on lisenssoitu. Ota yhteyttä myyntitiimiimme niin kerromme mielellämme lisää!

Tahtituotannon digitalisaatio lyhyesti

Tahtituotanto vähentää hukkatyötä, lyhentää läpimenoaikoja ja parantaa laatua.

Aidosti työmaita auttavia sovelluksia luodaan vain yhteistyössä rakennusalan sisältä siellä missä työ tapahtuu.

Juuri julkaistu tahtituotantosovellus mahdollistaa tehokkaan muutosten hallinnan ja tiedon kulun.

Building FlowHow™ – Sitedrive edistämässä rakentamisen virtausta Sitedrive tarjoaa rakennusyrityksille skaalautuvan alustan työmaan päivittäisten tehtävien hallintaan reaaliaikaisen tiedon avulla. Rakennusalalla puhaltavat muutoksen Lue lisää
Luomassa rakentamisen virtausta – Fira Smart Services Oy on nyt Sitedrive Oy Levitämme rakentamisen digitalisaatiota ja kiihdytämme tuotannon virtausta nyt uudella nimellä, vahvemmilla verkostoilla, mutta yrityksen historiasta Lue lisää
Fira lanseeraa Fira Smartin rakentajille Fira Smart kutsuu kaikki rakennusalan ammattilaiset luomaan alan tulevaisuutta - yhdessä. Fira Smart kokoaa yhteen rakennustyömailla tehtyä prosessien, työkalujen ja metodologioiden kehitystyötä. Lue lisää