logo
fi en
Ehdokkuudet ja palkinnot

Sitedrive palkintoehdokkaana WDBE Awards 2022 tapahtumassa

Author: Anni Hirvonen
Published: 15.9.2022

Sitedrive on valittu finaaliin WDBE Awards 2022 ” The Most innovative digital project delivery” (vapaa suom: Innovatiivisin digitaalisen hankkeen läpivienti”) -kategoriassa. WDBE järjestäjistä koostunut tuomaristo on valinnut kolme finalistia jokaiseen kategoriaan saamistaan ehdotuksista. Kaiken kaikkiaan WDBE Awards 2022 :ssa on kahdeksan kilpailukategoriaa juhlistamassa ja palkitsemassa digitaalisen ympäristön edelläkävijöitä. Voittajat julistetaan tapahtuman gaalassa 29. syyskuuta Tallinn City Hallissa.

WDBE yhteisö koostuu yhteensä 54 n: eri maan yli 2000 :sta ammattilaisesta tuoden heidät yhteen parantamaan urbaania tulevaisuutta sekä aikaansaamaan positiivista muutosta ympäri maailmaa. Lisää tietoa WDBE :stä sekä kilpailusta löydät heidän nettisivuiltaan.