logo
fi en
Ei kategoriaa

Lean Construction Congress 2022 videohaastattelusarja tuotannon virtauksesta julkaistu

Author: Sari Leinonen
Published: 26.9.2022

It’s a wrap! Osallistuimme viime viikolla yhteen vuoden kohokohtaan, Lean Construction Congress 2022 tapahtumaan, jossa tapasimme alan vaikuttajia. Kysyimme osallistujilta mitä tuotannon virtaus tarkoittaa heidän näkökulmasta ja saimmekin kuulla kiinnostavia vastauksia. Jaamme tulevina viikkoina parhaat palat keskusteluista, joten kannattaa pysyä kuulolla! Ensimmäisellä videolla puhuu #LCC2022 tapahtuman pääorganisaattori Ville Raasakka, RILstä.

Sitedrive Oy vahvistaa teknologiaosaamistaan ja tiimiään liiketoimintakaupan myötä Flow Technologies Oy on ostanut Kulmakerroin Oy:n liiketoiminnan ja liittänyt kaupassa saamansa määräarviointi- ja projektiaikataulutusratkaisun Read more
Sitedrive mukana ”Technology Fast 50” -listauksessa Jännitäviä uutisia syksyn harmauteen! Sitedrive on mukana Deloitten ”Technology Fast 50” -listauksessa. Nyt 17 kertaa Read more