logo
fi en
Ei kategoriaa

Sitedrive mukana ”Technology Fast 50” -listauksessa

Author: Anni Hirvonen
Published: 7.11.2022

Jännitäviä uutisia syksyn harmauteen! Sitedrive on mukana Deloitten ”Technology Fast 50” -listauksessa.

Nyt 17 kertaa järjestettävä ohjelma listaa 50 nopeimmin kasvanutta teknologiayritystä Suomessa. Olemme enemmän kuin innoissamme ollessamme mukana vuoden 2022 ohjelmassa. Vuonna 2022 ohjelma toteutetaan pohjautuen yritysten virallisiin tilinpäätöstietoihin. Listauksessa kasvun mittarina käytetään liikevaihdon kasvua viimeisen neljän vuoden (2018–2021) ajalta.

Ohjelman sijoitukset julkistetaan 1.12.2022 Helsingissä.

Sitedrive Oy vahvistaa teknologiaosaamistaan ja tiimiään liiketoimintakaupan myötä Flow Technologies Oy on ostanut Kulmakerroin Oy:n liiketoiminnan ja liittänyt kaupassa saamansa määräarviointi- ja projektiaikataulutusratkaisun Read more
Lean Construction Congress 2022 videohaastattelusarja tuotannon virtauksesta julkaistu It’s a wrap! Osallistuimme viime viikolla yhteen vuoden kohokohtaan, Lean Construction Congress 2022 tapahtumaan, jossa Read more