logo
fi en
Ajankohtaista

Business Finland myöntänyt 4 miljoonan euron lainarahoituksen Sitedrivelle

Author: Anni Hirvonen
Published: 2.2.2023

Sitedrive on saanut 4 miljoonan euron lainarahoituksen Business Finlandilta 8 miljoonan euron hankkeelleen. Rahoitus käytetään Sitedriven ratkaisujen kehittämiseen sekä skaalaamiseen.

Sitedriven ratkaisut keskittyvät luomaan kattavan rakennusprojektin hallinnan kokemuksen toimitusketjun hallinnasta asennukseen, laadunvalvontaan ja maksuun. Sitedriven monipuolinen alusta varmistaa mutkattoman viestinnän ja yhteistyön kaikkien rakennusprojektiin liittyvien osapuolien välillä.

Rakennusteollisuus on viime vuosina jähmettynyt ja tuottavuuden parantaminen on pysähtynyt alle 1 prosentissa viimeisten 20 vuoden ajalle. Sitedriven ”alhaalta ylös” suuntautuva lähestymistapa ratkaisee tämän ongelman antamalla rakentamisen toimihenkilöille ja työntekijöille paremmat mahdollisuudet suunnitella sekä toteuttaa työtään. Yrityksen ratkaisut on suunniteltu muuttamaan rakennusalaa ja varmistaa, että asiakkaat saavuttavat täyden potentiaalinsa.

Yli 70 asiakkaan-, 300 rakennustyömaan- ja 1000 viikottaisen käyttäjän kanssa Sitedrive on jo osoittanut toimintamallinsa hyödyt. Yrityksen kehityspartneri Fira on osoittanut aikasäästöjä 41 prosenssia monikerroksisen asuntorakennuksen rakentamisessa. Jatkuvan yhteistyön ansiosta tämä kehitys jatkuu, mahdollistaen Firan tuottavuuden ja taloudellisen suorituskyvyn parantamisen.

Sitedriven omistajat ovat sitoutuneet yrityksen kasvun ja kehitykseen tukemiseen pitkällä aikavälillä, ja he ovat valmiita sijoittamaan enemmän mahdollistaakseen yrityksen laajentaa markkinointiaan ja myyntiään. Business Finlandin rahoitus tarjoaa tarvittavan pääoman uusiin tavoitteisiin pääsyyn ja tukee yrityksen kehitystä ja skaalaamista.

Sitedrive Takt nyt saatavilla – paranna tuotannon läpimenoaikaa radikaalisti Laajaa kansainvälistä kiinnostusta kerännyt tahtiaikataulutuskokonaisuus on nyt yleisesti saatavilla maailmanlaajuisesti. Tahtiaikataulutusominaisuus kehitettiin yhdessä Skanskan kanssa, Read more
Building FlowHow™ – Sitedrive edistämässä rakentamisen virtausta Sitedrive tarjoaa rakennusyrityksille skaalautuvan alustan työmaan päivittäisten tehtävien hallintaan reaaliaikaisen tiedon avulla. Rakennusalalla puhaltavat muutoksen Read more
Luomassa rakentamisen virtausta – Fira Smart Services Oy on nyt Sitedrive Oy Levitämme rakentamisen digitalisaatiota ja kiihdytämme tuotannon virtausta nyt uudella nimellä, vahvemmilla verkostoilla, mutta yrityksen historiasta Read more