logo
fi en

Tiimi

Jolla on missio

Osaamista useilta aloilta

Jos rakennushankkeiden läpivienti vaatii valtavan määrän erilaista osaamista, niin vielä enemmän sitä vaaditaan, kun kehitetään rakentamisen tapoja. Sen vuoksi me Sitedrivella uskomme vahvasti eri ammattiosaajien yhteistyöhön, hyödyntäen tiimiläisten erilaisia taustoja, toimialoja ja taitoja. Tässä lyhyt esittely osasta niitä.

Construction professionals in Fira Smart team

Intohimoisia rakennusalan eteenpäinviejiä

Vankka toimialaosaaminen ja halu kehittää – projektipäällikkömme, pioneerityötä tekevät insinöörimme ja muut kehitysgurumme pohjaavat työnsä työmailta hankittuun osaamiseen ja validoituihin kehitysaskeleisiin, hanke hankkeelta, työmaa työmaalta. Nämä pioneerit toimivat läheisessä yhteistyössä työmaiden kanssa, tehden kokeiluja ja keräten oppeja varmistaakseen, että kehitystyössä keskitytään siihen, mistä on eniten hyötyä.

Software magic makers in Fira Smart team

Rautaisia ohjelmistokehittäjiä

Askeleen edellä digitalisaatiossa – tämä erityisjoukko koostuu vahvasta sekoituksesta softaosaajia, palvelumuotoilijoita, data-analyytikkoja sekä käyttökoulutuksen, myynnin ja markkinoinnin ammattilaisista. Näissä kehitystiimeissä viedään eteenpäin sekä Sitedriven omia digityökaluja, että etsitään ratkaisuja työmailla kohdattuihin haasteisiin hyödyntämällä tietoon pohjautuvaa designia, kasvuhakkerointikokeiluja, sekä tiivistä yhteistyötä eri rakennusliikkeiden kanssa.

Builders in Fira Smart team

Pioneerirakentajia

On sanomattakin selvää, että he ketkä tietävät mitä työmaalla tarvitaan, ovat heitä ketkä siellä todellisuudessa työskentelevät. Sen vuoksi arvostamme valtavasti työnjohtajia ja muuta työmaahenkilöstöä, jotka osallistuvat aktiivisesti kehitystyöhömme prosessien ja digityökalujen parantamiseksi. Useat heistä tekevät sitä varsinaisen työnsä ohella, mutta muutama on jopa siirtynyt täysipäiväisesti kehitystiimiimme. Sekin on yksi tapa varmistaa, että fokuksemme säilyy – tavoitteemme on helpottaa elämää työmailla.

Tule meille töihin

Lue lisää meistä

Blog posts Read more
References stories from our customers Trusted by professional builders Sitedrive is used by over 2000 professionals Read more
News Read more